Registreringsalternativ

Sisältö

Kurssin tavoitteena on edistää osallistujien sujuvaa kielitaitoa englannin kielellä tapahtuvissa asiakastilanteissa. Kurssilla harjoitellaan sosiaalialalla tarvittavaa ammattisanastoa (esim.  suomalaiseen yhteiskuntaan ja sosiaalipalvelujärjestelmään liittyvä sanasto) sekä käytännön asiakastilanteita englannin kielellä. Kurssilla harjoitellaan sitä, miten kommunikoidaan asiakkaan kanssa englanniksi. Tärkeää ei ole oppia hallitsemaan kieltä täydellisesti, vaan päinvastoin osata käyttää sitä sopivan yksinkertaisesti, jolloin vieraasta kulttuurista tuleva, mahdollisesti heikollakin kielitaidolla varustettu asiakas pystyy ymmärtämään ja kommunikoimaan autetusti.

Toteutus

Verkkokurssilla opettaja ja osal­lis­tu­jat ovat yhtä ai­kaa ver­kos­sa. Kurssi koostuu opettajan vetämistä työpajoista, joissa on opetustuokioita, har­joi­tuk­sia sekä kes­kus­te­lua. Pääpaino kurssilla on käytännön kielitaidon harjoittelussa, jota opettaja ohjaa. Kurssimateriaali on hyödynnettävissä myös kurssin jälkeen.

Opiskelu tapahtuu verkon välityksellä viikoittaisissa verkkotapaamisissa opettajan ja muun ryhmän kanssa sekä omatoimisesti kurssimateriaaliin perehtyen.

Tarvittavat laitteet:
Verkko-opiskelua varten tarvitaan laite (älypuhelin, tablet, läppäri, pöytätietokone), toimiva verkkoyhteys sekä laitteen peruskäyttötaidot. Erillinen laitteeseen yhdistettävä kuulokemikrofoni (headset) voi olla hyödyllinen, mutta ei välttämätön.


Gäster inte kan komma i denna kurs, försök att logga in