Moodle-ohjeet opiskelijalle

3. Työpöytä eli Omat työtilat

Kirjautumisen jälkeen sinut ohjataan henkilökohtaiselle Työpöydällesi eli Omat työtilat-aloitussivullesi. Työpöydälläsi näkyvät kurssit, joilla olet osallistujana tällä hetkellä.

Työpöytä Moodlessa

Viimeksi katsotut kurssit -lohkossa ovat kurssit, joilla olet viimeksi käynyt.

Kurssien yhteenveto -lohkossa voit:

 1. Suodattaa lohkossa näytettäväksi esimerkiksi Kaikki kurssit, Meneillään olevat kurssit tai Suosikiksi merkitsemäsi kurssit.

 2. Kurssien yhteenveto

 3. Merkitä suosikiksi kursseja ja piilottaa kursseja omasta näkymästäsi.

  Merkitse kursseja suosikeiksi tai piilota omasta näkymästäsi

  Jos käyt useasti samoilla Moodle-kursseilla, voit merkitä kurssit suosikiksi.


 4. Järjestää kurssit näkyväksi niiden nimien tai oman viimeisen käyntipäivämääräsi mukaan. 5. Valita kurssit näytettäväksi Kortteina, Listana tai Kurssikuvauksen kanssa.

  Valita kurssit näytettäväksi Kortteina, Listana tai Kurssikuvauksen kanssa

Jos opettajasi on ottanut käyttöön automaattisen opiskelijoiden etenemisen seurannan Moodlen kurssilla, se näytetään etenemispalkina kurssin nimen alla. Palkki osoittaa, kuinka monta prosenttia edistymisen seurannassa mukana olevista aktiviteetista olet jo suorittanut Moodle-kurssilla.

Huomaa, että vaikka palkki osoittaa, että olet suorittanut 100% vaadituista aktiviteeteista, se ei välttämättä tarkoita, että olet suorittanut koko kurssin: opettaja ei ehkä ole lisännyt kaikkia pakollisia aktiviteetteja etenemisen seurantaan. 
Lue lisää edistymisen seurannasta.

Etenemispalkki opiskelijoiden edistymisen seurantaa varten

Jos kurssinäkymästäsi puuttuu kursseja, et ole vielä liittynyt näille kursseille mukaan tai kurssi on vielä piilotettu opiskelijoilta.