Suuradiologian lopputentti DC RANTALA
Tentti on yksilösuoritus!

Moodle tentti klo 12:00-15:00. Tentin suoritusaika on 180 minuuttia ja tentti sulkeutuu, kun olet tämän ajan käyttänyt tai viimeistään tentin sulkeutumisaikana. Tentin voi lopettaa myös aiemmin.
Huomioi, että sinun tulee itse seurata suoritusaikaa "Tentin navigaatio" -laatikossa, ruudun oikeassa yläreunassa. Moodle ei varoita tenttiajan loppumisesta.

Tentti koostuu 25 kuvatehtävästä, jossa vastataan vain annettuun kysymykseen, eli koko rtg-kuvasta ei lausuntoja tule tehdä.
Huomioi, että voit liikkua tentissä vain eteenpäin. Tee siis tehtävät huolellisesti ennen kuin siirryt seuraavalle sivulle. Tenttivastauksesi tallentuu automaattisesti aina, kun vaihdat sivua.

Rtg-kuvat tulevat sekoitetussa järjestyksessä, eikä aiempiin kuviin voi myöhemmin enää palata.
Suositusselain on Chrome.

HUOM! Mikäli tenttisi keskeytyy esim. verkkohäiriön takia, koeta päästä jatkamaan keskenjäänyttä tenttiäsi.
Moodle tallentaa tenttivastauksia automaattisesti tietyin väliajoin. Mikäli se huomaa automaattitallennusta tehdessään, että yhteys on katkennut, se antaa opiskelijalle ilmoituksen:
“Internet-yhteys menetettiin (automaattinen tallennus epäonnistui). Kopioi talteen tai yritä muistaa tämän sivun vastaukset, jotta voit tarvittaessa syöttää ne uudelleen tenttiin. Yritä yhdistää uudelleen internetiin. Kunhan yhteys palautuu onnistuneesti, vastauksiesi pitäisi tallentua järjestelmään ja tämä ilmoitus katoaa.”
Mikäli nettiyhteys palaa ennen tenttiajan päättymistä, niin opiskelija pääsee jatkamaan siitä tilanteesta, jolloin viimeisin automaattitallennus on tehty. Mikäli taas nettiyhteyttä ei saada palautettua ennen tenttiajan päättymistä, Moodle palauttaa ainoastaan ne vastaukset, jotka on ehditty tallentaa automaattisesti ennen yhteyden katkeamista.

Ilmoita tentin jälkeen annina.sipola @oulu.fi), mikäli sinulla oli teknisiä ongelmia.

Äkillisissä ongelmatilanteissa voit myös olla puhelimitse yhteydessä p. 040-7137 077/Ritva Näpänkangas).
Palauta tentti painamalla "Lopeta tentti" ja "Palauta kaikki ja lopeta".